Laden Evenementen

Wat: Een digitale ontmoeting voor de lokale uitvoerders in Drenthe
Wanneer: 26 mei 2021
Tijd: 10.00 uur tot 13.00 uur
Waar: Online
Wie: uitvoerende professionals van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), Aan de Slag met Preventie in de Drentse gemeenten en de lokale Drenthe gezond professionals

Omschrijving

Uitvoerders lopen veel al tegen dezelfde uitdagingen aan, vooral in deze tijd van Covid-19. Met deze bijeenkomst willen we de lokale netwerken versterken, zodat er beter gebruik kan worden gemaakt van elkaars activiteiten, kennis en expertise.

9.45 – 10.00 uur Inloop
10.00 – 10.15 uur Welkom
10.15 – 10.45 uur Hoe ziet het netwerk er in jouw gemeente uit en waarin kan je samen werken? Maak in break-out rooms kennis met de andere professionals die in jouw gemeente actief zijn.
10.45 – 10.50 uur Korte terugkoppeling in gemeenschappelijke ruimte
10.55 – 11.40 uur Keuze workshop: meer informatie volgt

  1. Corona, wat is de impact en het nieuwe startpunt? Hoe ga je om met de huidige situatie en kan je zorgen voor doorgang met je project. Gespreksleider: GGD Drenthe
  2. Inwoner betrokkenheid, hoe betrekken en verbinden we inwoners aan de initiatieven. Gesprekleider: Zorgbelang Drenthe – Rolinde Alingh, Welzijn Emmen – Margriet Tapper.
  3. Integraal werken, wat is het en hoe ga je er in je eigen gemeente (verder) mee aan de slag. In een netwerk van sociaal domein, zorg en doelgroep. Starten vanuit onderop. Gesprekleider: Claudia Boheurs, programmamanager netwerkaanpak.

11.40 – 11.50 uur Afsluiting ochtend gedeelte in de gemeenschappelijke ruimte
11.50 – 12.00 uur Pauze

Aansluitend 12.00 – 13.00 uur Erik Scherder (optioneel – klik hier voor meer informatie)

Ik wil mij graag aanmelden voor "Bijeenkomst uitvoerende professionals in Drenthe"

Ook bij deze online workshop willen we u stimuleren om uw netwerk te vergroten. Daarom versturen we enkele dagen voor de workshop een adressenlijst met namen en het liefst ook mailadressen. Stemt u in met het delen van uw e-mailadres?

Er zijn 3 workshops, waarvan je eentje kunt volgen. Geef hieronder je eerste en tweede voorkeur aan, wij proberen hier rekening mee te houden bij de indeling van de workshops.

De workshops zijn (meer informatie onder programma):

1. Corona

2. Inwoner betrokkenheid

3. Integraal werken