Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Helaas hebben wij besloten om deze bijeenkomst NIET door te laten gaan in verband met het coronavirus. Zodra het weer mogelijk is om een nieuwe datum te plannen, laten we jullie dit zo spoedig mogelijk weten.

Wij wensen jullie alle nodige energie in de komende tijd. Pas goed op jezelf en elkaar, en hopelijk tot ziens.

We doen al heel veel in Drenthe
In 2018 en 2019 is er veel in gang gezet in Drenthe in het sociale domein. Termen als preventie, positieve gezondheid, sport en beweging, interventies zijn gemeengoed geworden. Door trajecten als het Drents netwerk positieve gezondheid, Aan de slag met preventie, Drenthe doet mee en gezond en door de lokale sport- en gezondheidsakkoorden en preventieplannen is er veel dynamiek ontstaan.

Gezamenlijke inspiratiebijeenkomst
De organisaties GGD Drenthe, CMO STAMM, Zorgbelang Drenthe en SportDrenthe zijn medeverantwoordelijk voor deze trajecten. Zij organiseren samen 2 x per jaar een inspiratiesessie. De eerste sessie is gepland op donderdagochtend 16 april 2020 met als titel ‘En nu …?’.

Meer over het programma
Net als voorgaande jaren start de inspiratiebijeenkomst plenair. Vervolgens kan iedereen twee sessies naar keuze bijwonen. Er is keuze uit verschillende presentaties en interactieve workshops. We eindigen de bijeenkomst met een broodje.

De parallelsessies sluiten aan bij de volgende thema’s:
– Nu hebben we de ‘Aan de Slag’-interventies gekozen … en nu?
– Nu weten we wat Positieve gezondheid is … en nu?
– Nu kennen we de cijfers na 4 jaar JOGG onderzoek … en nu?
– Nu zijn de programma’s, de overheid en inwoners verbonden … en nu?
– Nu zitten we bij FC Emmen, ontwikkelen we overal Old Stars … en nu?

De inspiratiebijeenkomst gaat daarmee over regievoeren, over bereiken, over borgen en over hoe je nu van plannen of cijfers naar activiteiten komt. Ervaringsdeskundigen met verschillende achtergronden praten mee in de parallelsessies.

Locatie
De bijeenkomst wordt, in het kader van de Drentse voetbalmaand, gehouden bij FC Emmen in stadion De Oude Meerdijk, Stadionplein 1 in Emmen.

[caldera_form id=”CF5e69f5f251586″]

Deel dit verhaal, kies je platform!