Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Met de komst van de Omgevingswet wordt wet- en regelgeving op het gebied van de fysieke leefomgeving gebundeld. Participatie en gezondheid zijn benoemd als expliciete thema’s binnen de verbetering van de leefomgeving en de gebruiker staat centraal in plaats van de regels. Deze wet biedt kansen om sport en bewegen een integraal onderdeel van ruimtelijke ontwikkelingen te laten zijn.

We willen u inspireren met goede voorbeelden. De inspiratietour is bedoeld voor betrokkenen bij de omgevingswet en voor ondernemers uit Noord Nederland.

Wat: Inspiratietour ‘BEWEGEN IN DE OPENBARE RUIMTE’

Voor wie: beleidsambtenaren en ondernemers

Op 21 september nemen we u heel graag mee op tour door Groningen, Friesland en Drenthe. Dat doen we letterlijk, namelijk in een bus. We laten u mooie voorbeelden zien van initiatieven op het gebied van bewegen, ontmoeten, recreëren en ontspannen in de Openbare Ruimte. Dit combineren we met beelden en verhalen in de bus, van goede praktijkvoorbeelden tot te nemen stappen, van verrassende samenwerkingsverbanden tot tips & trics. Na de zomervakantie ontvangt volgt een definitieve uitnodiging voor deze inspiratietour.

Wilt u meer informatie? neem dan met ons contact op:
KennisLab BIOR Noord – Bewegen in de Openbare Ruimte

Drenthe Mieke Zijl 06-42727734

Deel dit verhaal, kies je platform!