Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

NOC*NSF Nationale Sportweek Assen

Van 20 tot en met 29 september 2019 draait alles in Assen om sporten en bewegen. Wij zijn namelijk een van de drie hostcities van de NOC*NSF Nationale Sportweek! Een mooie kans om sport in Assen op de kaart te zetten. De hele week worden inwoners uitgedaagd om deel te nemen aan verschillende sporten. We willen het programma graag samen met verenigingen en organisaties uit Assen vorm geven.

De nationale sportweek is een kans voor jouw vereniging of organisatie. Laat inwoners uit Assen zien waar jullie trots op zijn en laat ze kennis maken met jullie activiteiten! Bekijk op assen.nl/sportweek voorbeelden van activiteiten en meld jouw eigen activiteit aan!

Het thema van dit jaar is: sport doet iets met je. Vanuit Assen en Drenthe voegen we daaraan toe: Iedereen sport mee, we halen alle beperkingen weg. Een Lokaal Organisatie Comité gaat aan de slag met het sportprogramma voor Assen. Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk verenigingen en organisaties in Assen in de spotlights zetten en inwoners kennis laten maken met (sport)activiteiten.

Deel dit verhaal, kies je platform!