Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Intervisie bijeenkomst voor ambulant begeleiders; vervolg op de online workshop ‘Motiveer je cliënt naar een gezonde leefstijl’ van afgelopen november.

Datum: Donderdag 15 april 2021
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Waar: Digitaal via ZOOM
Kosten: Gratis

Inhoud

Tijdens de online workshop in november nam Mariëlle Tromp ons mee in de wereld van Positief Motiveren. Jullie hebben toen praktische handvatten gekregen hoe je je cliënt op positieve wijze kan motiveren om te werken aan een gezonde leefstijl.

Als vervolg hierop, organiseren Drenthe gezond, Zorgbelang Drenthe, Meppel Actief & Gezond en GGD Drenthe een online intervisie bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de dagelijkse praktijk. Is het jou gelukt om aan de slag te gaan met Positief Motiveren? Wat gaat er al goed? En wat vind je nog lastig? In groepjes gaan we uiteen, om te leren van elkaar en ervaringen te delen.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen? Meld je dan voor 6 april aan via het aanmeldformulier. Dan ontvang je ongeveer een week van te voren een ZOOM link voor de bijeenkomst.

Tot 15 april!

Met vriendelijke groet,
Desiree Prins,
Rolinde Alingh,
Inge Dijkstra en
Dorien van de Kant

De online inschrijving is gesloten, wil je toch nog graag deelnemen? Stuur dan een mail naar Dorien van de Kant: dvandekant@sportdrenthe.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!