Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tijdens de zomervakantie trekt ‘Keet in de Zomer’ zes weken lang als mobiel kantoor en ad hoc podium door de gemeente Tynaarlo. Je kunt de kleurige cultuurkeet van cultuurcoaches Frits en Gea dus ook zomaar bij jou in de wijk tegenkomen! Op dinsdag 21 juli wordt ‘Keet in de Zomer’ op de nieuwe locatie officieel geopend met een gezellig sportief en cultureel programma!

Activiteit organiseren? Kom naar de keet!
‘Keet in de Zomer’ is een initiatief van de cultuurcoaches, buurtsportcoaches, het jongerenwerk en #JongTynaarlo. De collega’s staan deze zomervakantie zes weken lang in de wijk met de cultuurkeet. Als ontmoetingsplek voor een gezellig praatje en een sportief en cultureel aanbod. Maar je kunt ook zelf iets organiseren, dus ben je tussen de 6 en 18 jaar en heb je een leuk idee voor een activiteit? Kom dan vooral even langs. We houden daarbij altijd
rekening met de geldende coronamaatregelen. We hebben er nu al zin in!

Houd de gemeentepagina en facebookpagina van de gemeente Tynaarlo in de gaten voor meer informatie over ‘Keet in de Zomer’. Uiteraard houden we altijd rekening met de geldende coronamaatregelen.

Voor aanmelden en andere vragen kun je mailen naar cultuurkeet@tynaarlo.nl

Deel dit verhaal, kies je platform!