Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als buurtsportcoaches, welzijnswerkers, JOGG-regisseurs, GIDS-projectleiders, jeugdverpleegkundigen (zeg maar, de professional) dien je je constant aan te passen aan de ontwikkelingen in de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan de omschakeling in denken van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag, naar meer gebiedsgericht werken, en naar het schakelen tussen diverse doelgroepen en samenwerken met organisaties uit verschillen de domeinen. Daar heb je een breder palet aan kwaliteit/vaardigheden voor nodig.

Tijdens de Summerschool doe je kennis en vaardigheden op die zorgen dat je als professional in de wijk je doelen beter behaalt en krachtig en efficiënt samenwerkt met andere professionals in de wijk. Denk bijvoorbeeld aan: gebiedsgericht en preventief werken, effectieve samenwerking als gebied- of wijkteams en kennis over hoe organisatie als JOGG en CMO STAMM concreet vorm geven aan de veranderingen in de maatschappij. Na afloop van de Summerschool heb je nieuwe perspectieven opgedaan om je werk invulling te geven en de eerste stappen gezet om klaar te zijn voor de toekomstige wereld.

Programma

Dag 1: Weet wie je bent, benut je talent!
Kwaliteiten van jezelf en je team ontdekken. Deze koppelen aan het gebiedsgerichte en preventief werken.

Dag 2: Feiten, Fantasie en Focus
Kijken naar je omgeving en hoe je je werk nu vormgeeft, laat je inspireren door een trendwatcher en breng weer focus aan.

Dag 3: Focus in een krachtige omgeving
Deze dag vragen we je een stakeholder mee te nemen en samen een plan uit te stippelen.
Uiteraard sluiten we af met een uitreiking van je certificaat en een borrel. Een uitgebreid programma volgt half juni.

Docenten
Coördinatie vanuit de Hanzehogeschool, in samenwerking met praktijkdeskundigen en experts van partnerorganisaties.

Verwachting van deelnemers
3 dagen inzet, een kleine huiswerk opdracht vooraf en het betrekken van een stakeholder op dag 3.

De Summer School wordt kosteloos aangeboden voor professionals uit Drenthe door Drenthe beweegt, Drenthe doet mee en Drenthe gezond. Er is plek voor maximaal 30 professionals. Mocht je professional zijn buiten Drenthe en geïnteresseerd zijn en geen mail hebben ontvangen neem dan even contact met ons op.

Kijk hier voor meer informatie over het programma.

[caldera_form id=”CF5ae71548dad22″]

Deel dit verhaal, kies je platform!