Laden Evenementen

Woensdag 26 mei organiseren we een online event met als thema ‘van binnen naar buiten’.

De corona pandemie beheerst ons leven inmiddels al ruim een jaar. We zitten met zijn allen veel binnen, we bewegen (te) weinig en ons sociale (sport)leven ligt bijna volledig stil. We snakken naar het moment dat we ‘van binnen naar buiten’ kunnen en dat er einde komt aan de maatregelen. Op weg naar dat moment organiseren wij een webinar waarbij we stil staan bij de gevolgen van de corona crisis en met u vooruitkijken naar de toekomst.

Erik Scherder in de hoofdrol

Dat doen we samen met niemand minder dan Erik Scherder. Speciaal voor Drenthe zal hij ruim een uur voor ons spreken over het belang van sport en bewegen voor je brein. Hij zal in dat uur vragen beantwoorden die door u zijn ingestuurd. In het opgaveformulier kunt u de vraag insturen, wij zorgen dat alle vragen bij hem terecht komen. Hij zal daar vervolgens een selectie uit maken en deze behandelen in zijn presentatie.

Overig programma

Rondom het ‘optreden’ van Erik Scherder zijn we bezig met het vormen van een aanvullend programma. Zodra daar meer over bekend is leest u dat hier.

Ik wil mij graag aanmelden voor "Drenthe beweegt Event 'van binnen naar buiten'"