European Community of Sport 2019

/European Community of Sport 2019
European Community of Sport 20192019-01-08T08:18:11+00:00

Drenthe European Community of Sport 2019

Lees hier het magazine Cities of Sport

De vertegenwoordigers van de 12 gemeenten in Drenthe en de provincie mochten op 4 december de titel ‘European Community of Sport’ in ontvangst nemen tijdens het jaarlijkse ACES Europe Award Gala in het Europese Parlement te Brussel. De evaluatiecommissie vond in Drenthe het voorbeeld van hoe sport ingezet kan worden binnen de maatschappij en kwam tot een positief oordeel voor Drenthe als sportregio. De titel ‘European Community of Sport 2019’ is een bekroning van alle activiteiten op sport- en beweeggebied, die er in Drenthe worden georganiseerd door, vaak, veel vrijwilligers. Dit is opgemerkt tot over de landsgrenzen, daar zijn we enorm trots op.

Lees hier het Bidbook

“Doing is in our nature, the sport stands strong in Drenthe and we want the title, because all those people who are so committed to the sport in Drenthe deserve it.”, Henk Jumelet.

18 januari 2019 Feestelijke opening van het jaar

Drenthe European Community of Sport

We nodigen heel sportend Drenthe uit om samen met ons de eer van deze titel te vieren. Dit is de bekroning op alle activiteiten op sport- en beweeggebied in Drenthe. Hier kunnen we met zijn allen enorm trots op zijn. Meld je aan en je ontvangt de officiële uitnodiging voor 18 januari.

Aanmelden

“There is a lot going on in our provence, but modesty is our second nature. This is the moment we have to shine.”, Roger de Groot