De online adviesorganisatie voor uw evenement

Kenniscentrum Events

Heel Drenthe beleeft

Missie: Drenthe is de gezondste provincie

Onze filosofie is Drenthe aantrekkelijk maken voor verblijfsrecreatie en dagtoerisme als gezonde provincie. We zijn niet alleen DE fietsprovincie van Nederland, maar hebben veel meer te bieden. Er is in het Drentse landschap zoveel te ontdekken en te beleven. Wandelen, fietsen, MTB’en of BMX’en in de vele bossen die Drenthe rijk is. Ontspannen in de vele (buiten)zwembaden. Genieten op de campings, bij de B&B’s en in de hotels. Drenthe is dé provincie voor een gezonde vakantie.

Wat doen we
Samen met marketing Drenthe en organisaties als Kenniscentrum Events en recreatieschap Drenthe zorgen we voor een aantrekkelijk Drenthe en zorgen we dat we grote sport en cultuur evenementen organiseren waar de mensen voor naar Drenthe komen. Bekende evenementen zoals de TT Assen, de ronde van Drenthe, de Drentse fiets4daagse, de superprestige in Gieten en het worldcup paracycling in Emmen zijn nog maar enkele voorbeelden. Met de mogelijke organisatie van het WK wielrennen in Noord-Nederland hebben we helemaal goud in handen.

Laatste nieuws

Misschien wordt het morgen beter

Drenthe beleeft, Drenthe doet mee, en Drenthe gezond - 2021-05-27 12:02:19

Woensdag 26 mei zijn we te gast bij FC Emmen aan De Oude Meerdijk. Ondanks de deceptie van vorige week merk je nu al weer een positieve vibe. Wat een veerkracht hebben we in Emmen! Tekenend voor Drenthe. En precies de reden waarom deze locatie de enige juiste plek is om ‘Van Binnen naar Buiten’ uit te zenden.

lees meer

Jouw zomervakantie: wat gaan we doen?

Drenthe beleeft, Drenthe doet mee, en Drenthe gezond - 2021-05-20 13:53:20

De zomervakantie staat voor de deur. Door corona is het ook dit jaar geen normale zomer. Velen van jullie blijven waarschijnlijk thuis. En thuis is er minder te doen dan normaal. Wat wil jij doen, wat mis je? Heb je ideeën en doe je mee? Vul dan deze korte vragenlijst in:

lees meer

Unieke kans voor Drenthe: chat met Erik Scherder

Drenthe beleeft, Drenthe doet mee, en Drenthe gezond - 2021-05-18 11:16:44

Drenthe Beweegt organiseert woensdag 26 mei digitale bijeenkomst ‘Van Binnen naar Buiten’, Wat wordt het nieuwe normaal en hoe belangrijk is bewegen in je dagelijkse leven. Erik Scherder in de hoofdrol. Speciaal voor Drenthe zal hij ruim een uur spreken over het belang van sport en bewegen voor je brein.

lees meer

Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Komt het WK wielrennen naar Noord-Nederland?

WK Wielrennen 2020