Als professional heb je dagelijks te maken met de Drentse bevolking. Drenthe gezond is er voor de professional om ondersteuning te bieden bij vraagstukken en problematiek in het werkveld. Zo organiseren we intervisiebijeenkomsten, trainingen, VDG bijeenkomsten en kennisateliers. Tijdens deze bijeenkomsten wordt kennis uitgewisseld, situaties uit de praktijk worden besproken en ervaringen gedeeld. Door deze opzet wordt Drenthe breed gekeken naar wat er speelt bij JOGG regisseurs, GIDS projectleiders, jeugdverpleegkundigen, beleidsadviseurs en buurtsportcoaches. Evenals een breed draagvlak bij professionals in de preventie. We maken gebruik van elkaar, werken efficiënt en zorgen voor een goed werkend netwerk.

Agenda

3e helft jubileumjaar SportDrenthe

Drenthe beleeft, Drenthe doet mee, en Drenthe gezond - 2019-09-03 07:29:38

De derde helft van het jubileumjaar SportDrenthe is op 15 november. Hoe het slotfestijn er uit gaat zien is nog een verrassing.

lees meer

Aftrap ontbijt Gezondere Supers

Drenthe gezond - 2019-09-03 07:40:16

Op zaterdag 14 september trappen we bij het WK Para-cycling de campagne 100 gezondere supers af met een groot ontbijt in Emmen. Met de campagne ‘100 gezondere supers’ willen we supermarkten bereiken die zich maatschappelijk willen inzetten om de omgeving gezonder te maken. Een gezondere supermarkt zorgt ervoor dat de klant makkelijker de gezonde keuze kan vinden.

lees meer

Aftrap toeristisch jaar

Drenthe beleeft - 2020-03-10 12:06:47

Op donderdag 2 april organiseren we samen met Recreatieschap Drenthe, Op Fietse, Provincie Drenthe en Vitale Vakantie parken de aftrap van het toeristisch seizoen 2020 bij Westerbergen in Echten. Dit jaar is het thema: Bestemming Drenthe.

lees meer