Ondersteunen van professionals

//Ondersteunen van professionals
Ondersteunen van professionals2018-05-16T06:55:45+00:00

Als professional heb je dagelijks te maken met de Drentse bevolking. Drenthe gezond is er voor de professional om ondersteuning te bieden bij vraagstukken en problematiek in het werkveld. Zo organiseren we intervisiebijeenkomsten, trainingen, VDG bijeenkomsten en kennisateliers. Tijdens deze bijeenkomsten wordt kennis uitgewisseld, situaties uit de praktijk worden besproken en ervaringen gedeeld. Door deze opzet wordt Drenthe breed gekeken naar wat er speelt bij JOGG regisseurs, GIDS projectleiders, jeugdverpleegkundigen, beleidsadviseurs en buurtsportcoaches. Evenals een breed draagvlak bij professionals in de preventie. We maken gebruik van elkaar, werken efficiënt en zorgen voor een goed werkend netwerk.

Agenda

Conferentie gezonde omgeving

Drenthe gezond - 2018-05-08 06:47:31

Conferentie in WTC Leeuwarden met als thema gezonde (werk)omgeving

lees meer

Inspiratiedag voor de kinderopvang

Drenthe gezond - 2018-08-08 08:12:13

Hoe kun je binnen jouw kinderopvangorganisatie aan de slag met gezondheid en duurzaamheid? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen voldoende bewegen, gezond eten, lekker buiten zijn én hier plezier aan beleven? Tijdens de Inspiratiedag Kinderopvang Drenthe op 30 november 2018 krijg je hiervoor een rugzak vol tips, trucs, voorbeelden en contacten!

lees meer

Inspiratietour bewegen in de openbare ruimte

Drenthe beleeft en Drenthe gezond - 2018-08-06 08:34:22

De inspiratietour is bedoeld voor betrokkenen bij de omgevingswet en voor ondernemers uit Noord Nederland. Met de bus krijgt u initiatieven te zien op het gebied van bewegen, ontmoeten, recreëren en ontspannen in de Openbare Ruimte.

lees meer