Open dag Asser Roeiclub

2021-08-24 13:33:38 | Categorie: Drenthe beleeft

Wanneer: zaterdag 4 september 2021
Waar: Kanaaldijk 31, LOON

Heb je interesse om het roeien eens uit te proberen? Kom dan naar de Open dag van de Asser Roeiclub op zaterdag 4 september a.s. Een ploegje ervaren roeiers staat van 11.00 tot 15.00 uur klaar om je op te vangen en je op de roeimachine en/of in een brede boot de eerste beginselen van het roeien bij te brengen. En als je het roeien wat vaker wilt proberen kun je eerst aspirant-lid worden. Iedereen vanaf 10 jaar kan lid worden, mits je goed kunt zwemmen. Het oudste actieve lid is 87 jaar.

De Asser Roeiclub (ARC) is een gezellige roeivereniging , met prima water en een goede accommodatie. De uitgebreide vloot is dagelijks beschikbaar voor recreatief of prestatiegericht roeien, individueel of in groepsverband. Als het weer het toelaat roeien we het hele jaar door!
Een voordeel is nu, dat het roeien in de buitenlucht plaatsvindt en geen contactsport is, wat betekent dat de kans op besmetting met het Coronavirus erg klein is .

Mocht je op 4 september niet kunnen, dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een andere dag. Stuur in dat geval een mailtje naar info@asserroeiclub.nl en er zijn leden aanwezig om je de weg te wijzen binnen de roeiclub.
Zie voor meer informatie www.asserroeiclub.nl.