Omschrijving

2018-05-14 12:55:24 | Categorie: Drenthe beleeft

Het nationale park van Drenthe is één groot sportpark. Eropuit gaan is hier de natuurlijkste zaak van de wereld. Voor outdoorfanaten, sportievelingen en buitenmensen is dit gebied een paradijs, vier seizoenen lang, 365 dagen per jaar! Ga er samen met je gezin of vrienden op uit en je merkt hoe heerlijk het is om in het grootste en groenste sportpark van Nederland te struinen. Een sportpark waarin maar liefst 2 van de 20 Nationale Parken van Nederland liggen.

Outdoor pret

Over de mooiste mountainbikeroutes maak je pittige MTB tochten dwars door het Drents-Friese Wold. Dit is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Je vindt er verharde fietsroutes, ruiterpaden en een uitgebreid netwerk van wandelpaden. Ook op het Holtingerzand en het weidse Dwingelderveld kun je heerlijk lopen, fietsen en paardrijden. Ga je graag golfen? Op naar Golfclub Havelte, met zijn 18 holes omgeven door natuurschoon.

Je sportieve vakantie of weekend weg, boek je heel eenvoudig. Kijk maar eens bij onze leuke én actieve arrangementen. Hou vooral oktober in de gaten: in die maand zijn er extra veel sportieve arrangementen voor jong en oud.

Tot slot: neem goede outdoorkleding en schoenen mee. Een gezonde kleur die krijg je er hier gratis bij.

Kijk voor meer informatie op de website

Contactpersoon

Hans Derks
hderks@sportdrenthe.nl

Mail naar Hans Derks